Palvelemme

Reseptien toimitus

Reseptien toimitus tapahtuu rauhallisissa suoratoimituspisteissä. Asiointi meillä on sujuvaa lääkevarastoautomaatin ansiosta, joka jättää henkilökohtaiselle palvelulle ja neuvonnalle entistä enemmän aikaa. Lääkevarastoautomaatin myötä inhimilliset virheet reseptien toimituksessa on minimoitu.

Reseptien uusiminen

Lähetämme uusintapyynnöt asiakkaidemme sähköisistä resepteistä maksutta.

Koneellinen annosjakelupalvelu

Apteekistamme saat halutessasi säännöllisesti otettavat lääkkeesi kätevästi annospusseissa. Maksullinen annosjakelupalvelu helpottaa lääkkeiden oikea-aikaista ottamista, lisää lääkehoidon turvallisuutta ja taloudellisuutta. Kela korvaa osan annosjakelumaksusta asiakkaalle tiettyjen edellytysten täyttyessä. Lisätietoa palvelusta apteekista puh. 02 748 5678 ja Oma-annos.fi.

Lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta

Keskittämällä ostoksesi meille, voimme varmistaa lääkityksesi turvallisuuden. Kysy meiltä neuvoa ostaessasi reseptivapaita tuotteita.

Yhdyshenkilöt palveluksessasi

Apteekissamme työskentelee astman, diabeteksen ja sydänsairauksien lääkehoitoon erikoistuneet farmaseutit. Heiltä saat tietoa kaikissa sairauteesi liittyvissä asioissa. Meillä on erikoisosaamista myös eläinten hoitoon ja lääkitykseen liittyen. Erikoistuneiden farmaseuttien palvelut ovat maksuttomia. Kysy lisää apteekista.

Lääkejätteiden vastaanotto

Otamme vastaan vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit. Lääkepakkauksiin on aina merkitty viimeinen käyttöpäivä, jonka jälkeen lääkettä ei pidä enää käyttää. Lääkeaineet hajoavat ajan kuluessa, jolloin lääkkeestä tulee joko tehoton tai se saattaa muuttua jopa vahingolliseksi tai myrkylliseksi. Käyttämättä jääneet lääkkeet ovat lääkejätettä, sillä apteekki ei voi turvallisuussyistä lunastaa niitä takaisin, vaikka pakkauksia ei olisi avattukaan.

Tuo lääkejätteesi apteekin itsepalvelupisteelle ja lajittele lääkejätteet seuraavasti:

  • Neulat ja ruiskut erilleen muista läpäisemättömässä pakkauksessa (lasi/muovi)
  • Tabletit, kapselit, nesteet, voiteet, pulverit pakkauksineen ilman ohjetarroja
  • Jodipitoiset lääkejätteet (mm. Jodix –tabletit ja Betadine tuotteet) alkuperäisissä pakkauksissa erilleen muista (palauta kassahenkilölle)
  • Elohopeakuumemittarit erilleen muista lasipurkissa (palauta kassahenkilölle)

Lääkejätteet toimitamme edelleen jätteenkäsittelylaitokselle hävitettäviksi. Tavalliseen roskien keräykseen voit viedä apteekista ostetut vitamiinit, kosmetiikkatuotteet, ravintovalmisteet ja pesuaineet.

Ohje lääkejätteiden palauttamiseen

Avainasiakkuus

Liity Avainasiakkaaksi ja varmistat nopean, henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun sekä lisäedut apteekissamme. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme.

Nouda ilmainen Terveydeksi!-lehti apteekistamme