Apteekkikosmetiikka

Aco

Erityisesti herkälle pohjoismaiselle iholle kehitetyt tuotteet sisältävät ainoastaan tarkoin valittuja aineosia, jotka ovat tunnetusti hellävaraisia iholle. Laatu ja turvallisuus ovat olleet ACO Hudille tärkeitä arvoja alusta asti. ACOlla on oma asiantunteva tutkimustiimi ja oma kehityslaboratorio Tukholmassa. Tutkimus- ja kehitystyön päämääränä ei ole pelkästään entistä paremmat ihonhoitotuotteet, vaan myös parantaa ihmisten yleistä tietämystä ihonhoidosta.

Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik

Atopik on suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Atopik-tuotteiden teho perustuu kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin.Tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Tuotesarjasta löytyy hoitoratkaisut herkimmällekin iholle kasvojen sekä vartalon ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille >

Avène

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetut Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avène-tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa on hoitavia ainesosia poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Tuotesarjan omille sivuille »

 Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »