Palvelemme

Nouda ilmainen Terveydeksi!-lehti apteekistamme

Neuvoja mm. astman, diabeteksen ja sydänsairauksien hoidossa

Apteekissamme työskentelee astman, diabeteksen ja sydänsairauksien lääkehoitoon erikoistuneet farmaseutit. Heiltä saat tietoa kaikissa sairauteesi liittyvissä asioissa. Annamme opastusta myös eläinten hoitoon ja lääkitykseen liittyen. Erikoistuneiden farmaseuttien palvelut ovat maksuttomia. Kysy lisää apteekista.

Avainasiakkuus

Liity Avainasiakkaaksi ja varmistat nopean, henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun sekä tietyt lisäedut apteekissamme. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme.

eReseptit

Toimitamme myös eReseptejä ja uusimme ne maksutta.

Lääkejätteiden vastaanotto

Otamme vastaan vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit. Lääkepakkauksiin on aina merkitty viimeinen käyttöpäivä, jonka jälkeen lääkettä ei pidä enää käyttää. Lääkeaineet hajoavat ajan kuluessa, jolloin lääkkeestä tulee joko tehoton tai se saattaa muuttua jopa vahingolliseksi tai myrkylliseksi. Käyttämättä jääneet lääkkeet ovat lääkejätettä, sillä apteekki ei voi turvallisuussyistä lunastaa niitä takaisin, vaikka pakkauksia ei olisi avattukaan.

Lajittele lääkejätteet seuraavasti:

  • Jodipitoiset lääkejätteet (mm. Jodix –tabletit ja Betadine tuotteet) alkuperäisissä pakkauksissa erilleen muista
  • Elohopeakuumemittarit erilleen muista
  • Neulat ja ruiskut erilleen muista
  • Tabletit ilman pakkauksia läpinäkyviin muovipusseihin

Lääkejätteet toimitamme edelleen jätteenkäsittelylaitokselle hävitettäviksi. Tavalliseen roskien keräykseen voit viedä apteekista ostetut vitamiinit, kosmetiikkatuotteet, ravintovalmisteet ja pesuaineet.

Ohje lääkejätteiden palauttamiseen